SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İnter'de Mancini dönemi sona eriyor

İtalyan basını, Inter'in teknik direktörü Roberto Mancini'nin görevine sezon başlamadan son verilebileceğini öne sürdü.

Inter'de Roberto Mancini dönemi sezon başlamadan sona erebilir. İtalyan basınının önde gelen spor gazeteleri, mavi-siyahlı kulübün, deneyimli teknik adamla birkaç gün içinde yollarını ayırabileceğini öne sürdü.

Corriere dello Sport ve La Gazzetta'ya göre; başkan Erick Thorir ile tartışan Roberto Mancini'nin görevine kısa süre içinde son verilecek. İtalyan basınına göre; Inter yönetimi Mancini ile yapılması düşünülen transferler ve kadro planlaması hakkında ters düştü. İddialara göre; Inter'i geçtiğimiz ay satın alan Çinli şirket, gençlere yatırım yapılmasını isterken, Mancini deneyimli oyuncuların kadroya katılması yönünde rapor verdi. Mancini yönetimindeki Inter, geçtiğimiz sezonu 4. tamamlamıştı.

2013-2014 sezonunda Galatasaray'da görev yapan Roberto Mancini, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı takımdan Felipe Melo'yu transfer etmişti. İtalyan teknik adam bu sezon da Fenerbahçe'den Caner Erkin'i kadroya katmıştı.

PSG'YE KAYBETTİLER

Caner Erkin'in formasını giydiği Inter, yeni sezon hazırlıklarındaki ikinci maçında PSG'ye 3-1 yenildi.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda oynanan mücadelede Caner Erkin, Inter forması ile 11'de maça başlarken, karşılaşmanın 71. dakikasında yerini Davide Santon'a bıraktı. PSG bekleriyle güldü.

Maça iyi başlayan PSG, 14. dakikada Ben Arfa'nın serbest vuruşunda kaleci Handanovic'in sektirdiği topu tamamlayan Serge Aurier ile 1-0 öne geçti. Inter'in cevabı Jovetic ile 45. dakikada geldi. 61'de PSG, Kurzawa ile 2-1 öne geçti. İpleri eline alan Fransız ekibi, 87'de Aurier ile durumu 3-1 yaptı ve maç bu skorla bitti. Inter, 31 Temmuz'da Bayern ile karşılaşacak. PSG ise 28 Temmuz'da Real Madrid ile kozlarını paylaşacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler