SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Caner Erkin için bomba Türkiye iddiası

Fenerbahçe'den kısa bir süre önce ayrılıp İtalyan devi İnter ile sözleşme imzalayan Caner Erkin hakkında ilginç bir iddia gündeme geldi. İtalyan gazeteciye göre Caner, yeni sezonda Beşiktaş veya Galatasaray'a kiralanabilir.

5 yıllık Fenerbahçe macerasını noktalayıp Inter’e giden Caner Erkin için inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. La gazzetta dello Sport muhabiri Pessina “İki Türk kulübü Caner’i kiralamak istiyor” dedi... Bu iki kulübün Beşiktaş ve G.Saray olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona ermesinin ardından İtalyan devi Inter ile 3 yıllık sözleşmeye imza atan Caner Erkin için gündemi sarsan bir iddia ortaya atıldı.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY İLGİLENİYOR

İtalya'nın en çok satılan spor gazetelerinden birisi olan La Gazzetta dello Sport'un muhabiri Luca Pessina yazısında Caner Erkin'i 2 Türk takımının kiralamak iskdediğini yazdı. Bu iki Türk kulübünün de Beşiktaş ile Galatasaray olduğu kulüslerde dilden dile dolaşmaya başladı. Caner Erkin kanadından ise konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Zaten A Milli Takım kampında bulunan Caner Erkin'in ilerleyen günlerde bu iddia için bir açıklama yapması bekleniyor. Inter'den yılda 2 milyon Euro garanti ücret alacak olan Caner Erkin'e olan Galatasaray ve Beşiktaş ilgisi bu şekilde ortaya çıkmış oldu.

KİRALAMA İHTİMALİ CİDDİ

Meselenin sanılandan da ciddi olabileceği, Caner'in ilk 11'de oynama şansının azalmasıyla böyle bir kiralama ihtimalinin artabileceği ifade ediliyor.

UNUTULMAZ PERFORMANS

Fenerbahçe'nin son şampiyonluğunu yaşadığı 2013/14 sezonunda 12 asiste imza atan ve ligin asist kralı olan Caner Erkin bu başarısının tesadüf olmadığını sonraki maçlarda da ortaya koydu. Hücuma katkısı üst düzeyde olan Caner Erkin'in yerini hücuma katkı anlamında doldurmak Fenerbahçe için kolay olmayabilir...

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler