SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Felipe Melo, Jiangsu Sunning'e gidiyor

Inter'i satın alan Sunning Commerce şirketi, Felipe Melo'yu Çin Süper Ligi'ndeki takımı Jiangsu Sunning'e gönderme kararı aldı.

İtalyan devi Inter'i satın alan Çinlilerin, sadece Avrupa'da boy göstermek istemediği, aynı zamanda kendi ülkelerindeki futbola da yatırım yaptıkları ortaya çıktı. Milano ekibinin yüzde 70 hissesi, Sunning Commerce Group isimli Çin şirketine satılmıştı.

Fenerbahçeli Caner Erkin'in de yeni takımı olan lacivert­siyahlıların el değiştirmesi, en çok takımdaki eski Galatasaraylı Felipe Melo'nun geleceğinde değişikliklere yol açacak.

TRANSFER REKORTMENİ KULÜP

Sunning Commerce Group, Çin Süper Ligi ekiplerinden Jiangsu Sunning kulübünün sahibi... Sezon başında gerçekleştirdiği Alex Teixeira ve Ramires transferleriyle adından söz ettiren mavi­beyazlı ekip, özellikle 50 milyon euro bonservis karşılığında Shakhtar'dan aldığı Teixeira ile rekor kırarak dikkat çekmişti.

ORTAKLIĞIN DİĞER YÜZÜ

Öyle görünüyor ki Inter'i satın alan şirket iki kulüp arasında bir tür 'kardeş kulüp' hatta 'ortak kulüp' statüsü yaratmayı planlıyor. Çizme'den gelen bilgilere göre Felipe Melo, bu ortaklığın ilk meyvesi olarak yer değiştirecek. Oyuncunun futbol hayatına Jiangsu Sunning'de devam edeceğine dair duyumlar, İtalyan devinin Çinliler tarafından alınmasının, farklı yönde gelişmelere yol açacağının ilk göstergesi oldu.

YERİNE RAMİRES GELECEK

Bu ortaklığın tersine işlemesinin de gayet mümkün olduğuna dikkat çekiliyor. Çin liginde şu an üçüncü sırada yer alan ekibin iki yıldızı Alex Teixeira ve Ramires'in her an Inter'e imza atabilecekleri öne sürüldü. Felipe Melo ile aynı bölgenin oyuncusu olan bir anlamda Melo'nun Brezilya Milli Takımı'nda önünü kesen Ramires'in, Inter'de vatandaşının boşluğunu dolduracağı ifade edildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler