SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Caner Erkin'in Inter'de alacağı ücret

Sözleşmesi bittiği için Fenerbahçe'ye bonservis ücreti ödemeyen Inter'in Caner Erkin maliyeti ortaya çıktı.

İtalyan medyasında çıkan haberlere göre 27 yaşındaki oyuncu yıllık net 2.2 milyon euro alacak. 400 bin Euro da maç başı ve bonus ücreti olan Caner Erkin böylece İtalya'd ayıllık 2.6 milyon Euro kazanacak.

Fenerbahçe'de de 750 bin euroyu geçmeyecek şekilde maç başı ücretleri bulunan oyuncunun, Inter'e imza atmadan önce Sarı-Lacivertlilerden 2.8 milyon euro garanti ve 15 bin euro maç başına talep ettiği iddia edilmişti. Ayrıca Türkiye'den Inter'e giden bir başka isim ise Caner'in tersine ücretinde azalmaya gitmişti. Galatasaray'da yıllık ücreti 3.1 milyon euro olan Felipe Melo, İtalyan ekibiyle yıllık 2.6 milyona anlaşmıştı.

[Caner Erkin resmen İnter'de](https://www.mynet.com/caner-erkin-resmen-interde-97072-myspor)

 CANER’İ MANCİNİ İSTEDİ

Inter’in Çinli bir şirkete satılmak üzere olduğu haberine geniş yer ayıran Corriere dello Sport, bir yıl daha takımın başında kalması beklenen Roberto Mancini’nin transfer listesinde, Yaya Touré, Alex Teixeira, Erik Lamela ve Arkadiusz Milik’in de olduğunu yazdı.

Tuttosport ise, Caner Erkin’i takıma Galatasaray’ın eski çalıştırıcısı Roberto Mancini’nin istediğini aktardı. Sport Mediaset kanalı ise, “Caner, Inter’in ilk bombası” başlığıyla haberi takipçilerine duyurdu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler