SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Felipe Melo Çin'e gidebilir

İtalyan basını, Inter'in hisselerinin yüzde 20'sinin Çin Süper Ligi'nde yer alan Jiangsu Suning Kulübü'nün sahibi Sunning Commerce Group tarafından satın alınacağını ve bu anlaşma çerçevesinde Felipe Melo'nun Çin'e satılabileceğini iddia etti.

Uzun zamandır takımın mali yönden gelişmesi için bir ortak aradığı bilinen Inter'in Endonezyalı patronu Erick Thorir sonunda aradığı ortağı Çin'de buldu.

Çinli yatırım devi Suning Commerce Group, Inter kulübü ile stratejik ortaklık niyetini bir basın bülteni ile açıkladı.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre Suning Commerce Group, Milano ekibinin yüzde 20 hisselerini satın alacak ve 80 milyon Euro'luk bir kapital artırımına gidecek.

MELO, ALEX TEIXERIA TRANSFERİNDE TAKAS OLABİLİR

Temmuz ayına kadar sonuçlanması beklenen ortaklıktan gelecek paralar UEFA Fair Play kurallarına göre transfer harcamalarında kullanılamayacak. Ancak İtalyan basınına göre Çin Süper Ligi'ndeki Jiangsu Suning Kulübü'nün de hisselerini elinde bulunduran Sunning Commerce Group geçen sene bu takıma Shaktar Donesk'ten 50 milyon Euro'ya transfer ettiği Brezilyalı Alex Teixeria'yı İnter'e kiralama yoluna gidebilir.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin çok beğendiği ifade edilen Teixeria'nın transferi için Melo'nun da takasta kullanılabileceği de bu iddialar arasında.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler