SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Totti 2 dakikada 2 gol attı Roma'yı kurtardı

İtalya 1. Ligi Serie (A)'da Roma Torino'ya karşı 2-1 yenik iken ken 85'te Totti girdi. 39 yaşındaki yıldız 2 gol atarak takımına 3 puanı hediye etti. Hocası Spalletti'ye "ben bitmedim" mesajı verdi.

İtalya Serie A’da Francesco Totti efsanesi devam ediyor. Roma’da oynanan 34. hafta maçında Torino’yu konuk eden Başkent temsilcisi, 2-1 yenik konumda iken 39 yaşındaki futbolcunun son bölümlerdeki iki golü ile 3 puan kazandı.
35. dakikada Andrea Bellotti’nin penaltı golü ile öne geçti Torino temsilcisi. Kostas Manolas 65. dakikada ki golüyle eşitliği sağlarken, konuk takımın cevabı 80’de Josef Martinez’den geldi. İbre Torino lehine çevrilmişken sahneye Francesco Totti çıktı.

[Deportivo La Coruna: 0 - Barcelona: 8](https://www.mynet.com/deportivo-la-coruna-0-barcelona-8-95540-myspor)

85. dakikada oyuna giren yıldız futbolcu 86’da durumu 2-2 yaptı. Totti 88. dakikada kazanılan penaltıyı da gol çevirip takımına 3 puanı hediye etti.
Son zamanlarda teknik direktörü Luciano Spalletti ile tartışmalarıyla gündeme gelen Francesco Totti, hocasına ben bitmedim mesajını gönderdi.

Juventus’un şampiyonluğuna 1 maç kaldı

Sezona kabus gibi başlamasına rağmen yakaladığı tarihi seriyle zirveye oturan Juventus, Lazio'yu da 3-0 yenerek şampiyonluğa çok yaklaştı.
İtalya Serie A’nın 34. haftasında Juventus ile Lazio karşılaştı. Juventus Arena’da oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 3-0 kazanmayı başararak hafta sonu şampiyonluğu kutlamak için hazırlıklara başladı.
Juventus’a galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Mandzukic, 52 (P) ve 64. dakikalarda da Dybala kaydetti. Lazio’da Gabarron 48. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Juventus bu sonuçla 82 puana yükselirken, hafta sonu Fiorentina ile yapacağı maçı kazanması halinde şampiyonluğu garantileyecek. Torino ekibi 9 puan arkasında olan Napoli’ya ikili averajda üstün durumda… Lazio ise 48 puanla 9. sırada yer aldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler