SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Melo ve Telles'li Inter paramparça!

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter, Telles ve Melo'lu kadrosuyla konuk ettiği Fiorentina karşısında tarihi bir bozguna uğradı ve zirveyi rakibine kaptırdı: 1-4.

Serie A'nın ilk 5 haftasında 5 galibiyet alarak son yılların en iyi sezon başlangıcını yaşayan Inter, dün akşam sahasında beklemediği farklı bir yenilgi aldı. Zirvedeki iki ekibin mücadelesinin hemen başında Fiorentina, penaltı vuruşu kazandı. Josip Ilicic, 4. dakikada penaltıdan attığı golle takımını, Inter karşısında 1-0 öne geçirdi.

Maçın 18. dakikasında gelişen bir başka konuk takım atağında Hırvat golcü Nikola Kalinic, farkı 2'ye çıkaran golü attı.

Bu golden sadece 5 dakika sonra tekrar sahneye çıkan Kalinic, kendisinin ikinci, takımının da üçüncü golüne imzasını atarak, 23. dakikada skoru Fiorentina lehine 3-0'a getirdi.

KALINIC HAT-TRICK YAPTI

İlk yarı bu skorla sona ererken, ikinci yarının 60. dakikasında ev sahibi Inter, Mauro Icardi ile skoru 3-1 yapsa da Fiorentina bu gole 76. dakikada Hırvat golcüsü Kalinic ile karşılık verdi. Nikola Kalinic, maçta hat-trick yaparak maçın adamı olurken, Fiorentina deplasmanda 4-1 yendiği Inter'den liderlik koltuğunu da averajla aldı.Galatasaray'dan transfer ettiği Felipe Melo ve Alex Telles'e 90 dakika şans veren Inter ise seyircisi önünde aldığı farklı mağlubiyetle bu sezonun ilk yenilgisini de yaşamış oldu.

Bu arada, Inter'de Miranda, 31. dakikada gole giden Kalinic'i faulle durduğu için doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Ligin 6. haftası, bugün oynanacak Frosinone-Empoli ve Atalanta-Sampdoria maçları ile tamamlanacak.

DZEMAILI, MILAN'I YIKAN GOLÜ ATTI

Galatasaray'ın Genoa'ya kiraladığı İsviçreli futbolcu, Milan önünde takımını 1-0 galibiyete taşıyan golü kaydetti. Genoa'da oynanan maçta Milan, Romagnoli'nin kırmızı kart görmesi nedeniyle 47 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

6. haftada şu ana kadar oynanan 8 karşılaşmadan alınan sonuçlar şöyle:

Roma-Carpi: 5-1
Napoli-Juventus: 2-1
Genoa-Milan: 1-0
Torino-Palermo: 2-1
Sassuolo-Chievo Verona: 1-1
Hellas Verona-Lazio: 1-2
Bologna-Udinese: 1-2
Inter-Fiorentina: 1-4

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler