SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salih Uçan'a kötü haber! Transfer...

Salih Uçan İtalya'da sezonun ilk iki maçında forma giyemezken, Roma orta sahanın ortasına bir futbolcu daha aldı.

Roma'da aradığını bulamayan Salih Uçan, İtalyan ekibinden yeni bir darbe daha yedi. Fenerbahçe'den kiralık gittiği İtalyan ekibindeki ilk sezonunda neredeyse hiç bir maçta forma giyemeyen milli futbolcu, yeni sezonda ilk iki maçında da forma giyemedi ve ikinci sezonuna da umutsuz başladı.

Ancak Salih'i asıl darbe dün, transferin son gününde vuruldu. Yeni sezona girerken orta sahanın ortasına bir çok futbolcu transferi yapan İtalyan ekibi, son olarak dün bu bölgeye bir ismi daha dahil etti. Fransız orta saha oyuncusu William Vainqueur Dinamo Moskova'dan Roma'ya 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer oldu.

'Forma şansı iyice azaldı'
Genoa'dan 8.5 milyon euro karşılığında alınan Andrea Bertolacci'nin yanı sıra geçtiğimiz yıl Roma'da kiralık olarak oynayan Leandro Paredes'in de bonservisi de geçtiğimiz haftalarda alınmış, her iki oyuncu da hem yaşı, hem yetenekleri, hem de mevkileri dolayısıyla Salih'e büyük rakipler olarak gösterilmişlerdi. Verona ve Juventus maçlarında görev alamayan Salih Uçan'ın, De Rossi, Nainggolan Pjanic, Strootman ve Keita gibi tecrübeli isimlerin de bulunduğu orta saha için İtalyanlar, Salih'in şansının iyice azaldığı yorumlarını yaptı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler