SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salih Uçan'ı şaşırtan karar

Atalanta maçında Roma'nın üçüncü değişikliğinin aslında Salih Uçan olduğu ancak son andaki manevranın büyük şaşkınlık yarattığı ortaya çıktı.

Salih Uçan ile ilgili ilginç bir gerçek gün yüzüne çıktı. Roma'nın son maçı olan Atalanta karşılaşmasında süre alamayan ve yedek kulübesine mahkum olan genç yıldızın son saniye şanssızlığının kurbanı olduğu belirlendi.

Bu maçta ilk iki oyuncu değişikliğini 57. dakikada gerçekleştiren teknik direktör Rudi Garcia'nın, 84'te gerçekleştirdiği üçüncü değişikliğin aslında farklı olacağı, oyuna girecek ismin Salih olduğu ortaya çıktı. Ancak maç sırasında kameralara da yansıyan duruma göre, Fransız çalıştırıcının bu kararı son anda değişti.

Yedek kulübesinin kenarına gelen milli futbolcuya Garcia son taktiklerini vermeye başladı, artık Salih sahaya girmek üzereydi. Ancak birkaç saniye sonra Garcia, son bir değişiklikle oyuna Doumbia'yı almaya karar verdi. Ve Fildişi Sahilli futbolcu, Torosidis'in yerine, bitime 6 dakika kala giren isim oldu.

İtalyanlar bu görüntünün, Salih'in bu sezonki durumunu özetleyen bir kare niteliğinde olduğunu belirttiler. Fenerbahçe'den kiralık olarak gittiği sarı-kırmızılı ekipte, yalnız üç maçta forma şansı bulabilen oyuncuyu anlatan bir resim...

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler