SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Inter - Fiorentina maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Bu sezon bir türlü istediği sonuçları alamayan Milano ekibi Inter, Fiorentina’yı ağırlayacak. 1 Mart Pazar saat 19:00’da Tivibu Spor 1’den canlı yayınlanacak maçı Davide Massa yönetecek

INTER – FİORENTİNA

STAT: Guiseppe Meazza

TARİH: 1 Mart Pazar / 19:00

YAYIN: Tivibu Spor 1

INTER: Carrizo, Vidic, Campagnaro, Santon, Jesus, Brozovic, Medel, Kovacic, Guarin, Icardi, Podolski

FİORENTİNA: Tatarusanı, Tomovic, Rodriguez, Basanta, Ilicic, Vargas, Rosi, Aquilani, Badelj, Babacar, Diamanti

Son haftalarda iyi sonuçlar alan Inter, önümüzdeki sezon için Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Fiorentina’yı konuk edecek. Guiseppe Meazza’da oynanacak karşılaşmayı hakem Davide Massa yönetecek. 1 Mart Pazar günü saat 19:00’da başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 1’den canlı yayınlanacak.

İtalya Serie A’da Roberto Mancini’nin takımı Inter’de son haftalarda alınan iyi sonuçlar moralleri yerine getirdi. UEFA Avrupa Ligi’nde Celtic’i eleyerek bir üst tura kalan Inter, İtalya Ligi’nde ise istediği konuma gelemedi. Kasım 2012'den bu yana ilk kez Serie A'da üç maç üst üste kazanan Inter geçen hafta Cagliari’yi mağlup etmişti.

Fiorentina ise UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam eden bir başka İtalyan takımı. İngilizler’in güçlü takımı Tottenham’ı eleyen Mor Menekşeler, ligde 39 puanla 5. sırada yer alıyor. Fiorentina ligde yedi maçtır yenilmiyor.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler