SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Salih Uçan en sonunda başardı

Fenerbahçe'nin 2 yıllığına Roma'ya kiraladığı Salih Uçan'ın menajeri Ömer Uzun, genç futbolcunun İtalyanca'yı iyice öğrendiğini ve artık hocasıyla tercüman olmadan iletişim kurabildiğini de belirtti.

AS Roma'ya 2 sezonluğuna kiralık olarak giden Salih Uçan'ın bu süre dolmadan Fenerbahçe'ye dönme olasılığı gözükmüyor.Genç oyuncunun temsilcisi Ömer Koray Uzun, "Salih'in durumu iyi. Kasığında bir problem oluştu. Şu anda fizik tedavi aşamasında. 2-3 hafta sonra sahalara dönmesini bekliyoruz. Ancak şu anda daha iyi hissediyor. Belki daha kısa bir süre içerisinde dönebilir" şeklinde konuştu.

"ŞU ANKİ DURUMU FENERBAHÇE'DEKİ İLK DÖNEMİNE BENZİYOR"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Uzun, "Genel olarak her şey iyi gidiyor. İtalyancasını geliştiriyor. Ben şu anki durumunu Fenerbahçe'deki ilk dönemine benzetiyorum. O zaman da bu çalışmaları yapmıştı. İlk defa kupa maçında 90 dakika oynamıştı. Sonra da oynamaya başladı. Burada da aynı şey olur. Şans geldiğinde iyi değerlendireceğine inanıyorum. Sabretmesi gerekir. Salih'in transferi stratejik bir transfer. Fırsat geldiğinde değerlendireceğini düşünüyorum" dedi.

"GARCIA İLE TERCÜMAN OLMADAN İLETİŞİM KURUYOR"

Ömer Koray Uzun, "İtalyanca'ya bayağı anlıyor. Hocası Rudi Gracia ile toplantı yaptığında tercüman girmiyor. Salih, hocasını anlayabiliyor. Konuşması yavaş yavaş şekilleniyor. Günlük hayatta rahatlıkla iletişim kurabiliyor" diye konuştu.

"ŞU ANDA KİRALIK OLARAK GİTMESİ SÖZ KONUSU DEĞİL"

Uzun, "Her gün bir takıma kiralanıyor. Bu tür kararlar her gün, her saat olabilecek bir iş değil. Salih bir proje olarak oraya transfer edildi. Oyuncu oynasın ya da oynamasın devre arasında kulüp oturup bir değerlendirme yapar. Ayrıca kulübün ve oyuncunun kiralık olarak gitme niyeti olması gerekir. Şu anda böyle bir düşünce yok. Ama devre arasında oyuncunun kariyeri için devre arasında başka takıma gitmesi gerekiyorsa bu değerlendirilir. Ama şu anda böyle bir talep olmadı"şeklinde konuştu.

"İKİ SEZON İÇERİSİNDE FENERBAHÇE'YE DÖNME OLASILIĞI GÖZÜKMÜYOR"

İki sezon için Roma'ya kiralık olarak giden Salih Uçan'ın bu süre dolmadan Fenerbahçe'ye dönme ihtimali olup olmadığı ile ilgili soruya ise Uzun, "Böyle bir ihtimal yok. İki sene sonunda eğer Roma opsiyon hakkını kullanmazsa Fenerbahçe'ye döner. Ama bu iki sene içerisinde böyle bir şey olmaz. Şu anda böyle bir olasılık yok" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler