SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roma'dan flaş Salih Uçan kararı!

Transfer sezonunda uzun uğraşlar sonucunda İtalya'nın Roma takımına transfer olan Salih Uçan İtalyan medyasından flaş bir iddia geldi.

Fenerbahçe'nin vermeye yanaşmamasına rağmen transer mevsimi boyunca Fenerbahçe'yi ikna etmeye çalışan ve sonunda Salih Uçan'ı iki yıllığına kiralayan Roma çok önemli bir karar almak üzere.

Fenerbahçe'nin iki yıllığına Roma'ya kiraladığı Salih Uçan takımdaki yerini koruyacağa benziyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre AS Roma teknik direktörü Rudi Garcia, hazırlık maçlarında görev verdiği ve oyunundan etkilendiği Salih'i A takımında oynatmayı düşünüyor. Bu sezon İtalya Ligi ve Kupası'nın yanında Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek Roma'nın kadrosunu güçlü tutmak isteyen Garcia kuracağı sistemde Salih'i de deniyor ve şimdilik Salih'ten olumlu bir geri dönüş almışa benziyor. ''Roma Salih için iki yıl beklemeyecek''

Salih'in bu performansını sürdürmesi halinde Rudi Garcia, yönetime yeni bir rapor yazarak Salih Uçan'ın bonservisiyle alınmasını, böylelikle oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalini ortadan kaldırmayı istiyor. İyi oyun oynayan Salih'in fiyatının artacağı ihtimali de Rudi Garcia'nın bu planına bir başka etken. Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia önceki günlerde yaptığı açıklamda Salih Uçan'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ve gelecekte de bu takımda kalmasını istediğini söylemişti. Fransız teknik adam, Fiorentina maçı öncesi yaptığı düzenlediği toplantısında ABD ve Avusturya'daki hazırlık kamplarına da götürdüğü Uçan hakkında şöyle konuşmuştu;

"Salih çok yetenekli bir oyuncu. Henüz çok genç ve hala öğrenecek çok şeyi var. Hep çok meraklı. Onunla ilgili güzel planlarımız var" (eurosport)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler