SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rudi Garcia açıkladı: "Salih'in kalmasını istiyorum"

AS Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, Salih Uçan'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ve gelecek sezonlarda da bu takımda kalmasını istediğini söyledi.

AS Roma Teknik Direktörü Rudi Garcia, yaklaşık iki ay önce renklerine kattıkları Salih Uçan'ın çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ve gelecek sezonlarda da bu takımda kalmasını istediğini söyledi.

İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A ekiplerinden AS Roma'nın Temmuz ayı başında, satın alma opsiyonlu olarak 2 yıllığına Fenerbahçe'den kiraladığı Salih Uçan, Rudi Garcia'nın beğenisini kazandı. Fransız teknik adam, Cumartesi günü kendi sahalarında Fiorentina karşısında sezonun ilk maçına çıkmalarından önce basın toplantısı düzenledi. ABD ve Avusturya'daki hazırlık kamplarına da götürdüğü Uçan hakkındaki yorumu sorulan Garcia, "Salih çok yetenekli bir oyuncu. Henüz çok genç ve hala öğrenecek çok şeyi var. Hep çok meraklı" ifadelerini kullandı.

20 yaşındaki orta saha oyuncusunun ilk yapması gereken şeyin, İtalyancayı öğrenmek olduğunun altını çizen Garcia, "Artık söylenenleri anlaması için bir tercümana ihtiyaç duymamalı" dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler