SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İtalya, Salih Uçan'ı konuşuyor!

Fenerbahçe'den kiralık olarak AS Roma'ya giden Salih Uçan sergilediği performans ile teknik heyetin büyük beğenisini kazandı.

2 sezon boyunca Serie A devinin kadrosunda kiralık olarak forma giyecek olan 20 yaşındaki orta sahanın idmanlarda ve hazırlık maçlarında ortaya koyduğu futbol, teknik direktör Rudi Garcia ve ekibinin dikkatini çekti. Beklentilerinin üzerinde bir görüntü çizen Salih için yeni bir rapor hazırlayan Garcia'nın oyuncunun takım içerisinde iletişiminin artması adına bir de çevirmen istediği ifade edildi.

Garcia'nın özellikle takımının 'büyükleri'nden Salih'le sık sık sohbet etmesini istediği öğrenilirken aralarında Totti'nin de bulunduğu Roma'nın yıldızları tarafından Salih'in futbolunun büyük takdir gördüğü İtalyan gazeteciler tarafından kaleme alındı. Ayrıca Roma'nın Bosna Hersekli futbolcusu Miralem Pjanic'in de Salih'le yakından ilgilendiği belirtildi.

Milli futbolcu Roma'nın Endonezya U23, Liverpool, Manchester United ve Real Madrid hazırlık maçlarında forma giymiş ve 1 de gol atma başarısı göstermişti. (sporx)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler