SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İtalya, Lippi'nin Galatasaray hakkında söylediklerini konuşuyor

Çizme, kuralar çekildiğinde Juventus’a “Gruptaki asıl tehdit Galatasaray” uyarısında bulunan Marcello Lippi’ye hakkını teslim etti.

Juventus’un Galatasaray’a yenilmesinin yankıları Çizme’de devam ediyor.

Haberin Fotoğraflarıİtalya Milli Takımı’nın başında Dünya Kupası’nı havaya kaldıran Marcello Lippi ise günün konusu oldu. Ünlü İtalyan futbol adamının Şampiyonlar Ligi kuraları çekildiğinde, grupların belli olmasının ardından yaptığı açıklamaları hatırlatan gazeteler deneyimli çalıştırıcının sözlerinin ne kadar doğru olduğunun ortaya çıktığını belirttiler.

Juventus’un, Real Madrid, Galatasaray ve Kopenhag ile eşleşmesinin ardından Lippi, “Juventus kolay bir kura çekmedi. Evet Real Madrid ile büyük bir mücadele yaşayacakları kesin. Ancak Juve, Drogba’lı Galatasaray karşısına daha büyük bir konsantrasyonla çıkmalı. Bence gruptaki asıl tehdit Türkler’den gelecek” demişti.

Büyük fiyasko
Öte yandan Çin’in Guangzhou takımını çalıştıran 65 yaşındaki çalıştırıcı, Juventus’un elenmesini de İtalyan basınına değerlendirdi. La Gazzetta dello Sport’taki ifadelerinde Lippi, “Bu durum Juventus için büyük bir başarısızlık ve hayalkırıklığıdır. Aslında turu İstanbul’daki maçla kaybetmediler. Galatasaray ile İtalya’da oynadıkları maç ve Kopenhag ile deplasmanda karşılaştıkları grubun ilk iki maçında kaybettiler. Avrupa Ligi’nde değil; Şampiyonlar Ligi’nde olmalı ve en azından çeyrek final oynamalıydılar” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler