SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Conte: Üzgünüm çünkü...

Juventus Teknik Direktörü Antonio Conte, Galatasaray beraberliği sonucunda avantajı kaybettiklerini dile getirdi, ama pes etmeyeceklerini de ekledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İtalyan teknik adam, skordan dolayı gruptan çıkma şanslarının azaldığının altını çizdi ve "Artık işimiz kolay değil. Önümüzde bir yokuş var. Fakat her şeye rağmen önümüzdeki dört maçta elimizden geleni yapmak zorundayız." dedi.

Conte, açıklamalarının devamında bireysel hatalara dikkat çekerek "Üzgünüm çünkü maçı istediğimiz şekle sokabilirdik. Üzgünüm çünkü 87'de golü yemeyebilirdik ama futbol böyle bir şey. Maç boyunca son derece dikkatli olmalısınız." sözlerini sarf etti.

Son olarak henüz grup sürecinin tamamlanmadığını vurgulayan Conte, "Dediğim gibi, önümüzde zor bir yol var ama bundan korkacak değiliz. Geri kalan maçlarda yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. Eğer bu gruptan çıkmayı başarırsak bu da yeterli kaliteye sahip olduğumuzu gösterir. Eğer her şeye rağmen gruptan çıkamazsak diğer takımlar bizden daha iyi demektir." cümleleriyle savaşacaklarının altını çizdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler