SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Çalhanoğlu'ndan Chievo'ya süper gol

Hakan Çalhanoğlu'ndan Chievo'ya süper gol... Milan forması giyen milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu, Chievo ağlarına harika bir gol attı. Serie A'nın 28. haftasında Milan-Chievo maçının 10. dakikasında Hakan Çalhanoğlu attığı golle Milan'ı 1-0 öne geçirdi. İşte Hakan Çalhanoğlu'nun golü...

Milan'ın yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Chievo'ya golünü attı. Serie A'nın 28. haftasında Milan-Chievo maçı oynanıyor. 10. dakikada sahneye çıkan milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu attığı golle Milan'ı 1-0 öne geçirdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN 5 GOL, 8 ASİSTLİK PERFORMANS
Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz Perşembe günü oynanan Arsenal maçında da ağları havalandırmıştı. Milan'da bu sezon 36 maçta forma giyen Hakan Çalhanoğlu'nun 5 golü ve 8 asisti bulunuyor.

CHIEVO İKİ DAKİKADA ÖNE GEÇTİ
33. dakikada sahneye çıkan Stepinski, Chievo'ya 1-1'lik eşitliği getirirken, 1 dakika sonra ise Inglese golü attı ve Chievo deplasmanda ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Pes etmeyen Milan ikinci devrede 52'de Cutrone ve 82. dakikada Andre Silva'nın golleriyle maçta yeniden öne geçti.

90. dakikada Kessie penaltıyı kaçırsa da Milan sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla Milan puanını 50 yaparken, Chievo ise 25 puanda kaldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler