SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cengiz Ünder, Roma'yı sırtladı!

Serie A'nın 24. hafta mücadelesinde Roma, Benevento'yu 5-2 ile geçti. Cengiz Ünder, 2 gol, 1 asistle maça damga vurdu.

Milli futbolcumuz Cengiz Ünder, Roma'da gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Cengiz, Roma'nın Benevento'yı 5-2 mağlup ettiği maçta Cengiz 2 gol, 1 asistle oynadı.

Milli yıldızımız attığı ikinci golün ardından ise asker selamı vererek Mehmetçik'lerimizi unutmadı. Genç yıldız Romalı taraftarlardan tam not aldı ve ayakta alkışlandı.

HOCASINDAN ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Beneveto'yu 5-2 mağlup eden Roma'da teknik direktör Eusebio Di Francesco, Cengiz Ünder'in 2 gol, 1 asistlik performansını değerlendirdi.

Cengiz Ünder'in maçı değiştirdiğini vurgulayan Franceso, "Mutluyum, büyük oyuncular maçı değiştirebilir. Cengiz bugün çok çok iyi oynadı. Fiziksel olarak iyi duruma geldi. Oysa birkaç hafta önce kendine güven eksikliği yaşıyordu" ifadelerini kullandı.

"LİDER OLABİLİR"
Milli futbolcunun sahanın lideri olabileceğini dile getiren Eusebio Di Francesco, "Bu kararlılık ve açlıkla devam ederse sahanın lideri olabilir" dedi.

"YALNIZCA 20 YAŞINDA..."
İtalya'da genç oyuncular sabır gösterilmemesinden yakınan Eusebio Di Francesco, "Cengiz Ünder yalnızca 20 yaşında başka bir futbol ülkesinden buraya geldi. İtalya'da genç oyuncuların gelişmesine sabır gösterilmiyor. Genç takım için bile oynamaya yeterli olmadığı söylüyorlar. Sonra aniden dünya standartlarına çıkarıyorlar. Oyuncuların gelişmesini beklemeliyiz" şeklinde konuştu.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler