SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Juventus Asamoah'la sözleşme uzatıyor

G.Saray yönetiminin, sezon sonunda kontratı bitecek olan Kwadwo Asamoah'ı devre arasında Florya'ya getirme planları sekteye uğradı. Pazarlığa yanaşmayan İtalyanların, 29 yaşındaki oyuncuyla nikah tazelemeyi düşündüğü öğrenildi.

Galatasaray'ın yaz transfer dönemi başından bu yana renklerine bağlamaya çalıştığı ancak bir türlü sonuç alamadığı Kwadwo Asamoah için Juventus'tan bir kez daha olumsuz yanıt geldi.

29 yaşındaki Ganalı sol beki Ocak ayındaki ara transfer döneminde Florya'ya getirmek isteyen G.Saray yönetimiyle pazarlık masasına oturmaktan kaçınan İtalyanlar'ın, Haziran ayı sonunda sözleşmesi bitecek olan Asamoah'la yeniden mukavele yapmayı planladığı ortaya çıktı. Teknik direktör Igor Tudor'un alınmasını çok istediği yıldız sol bek, Ağustos ayı sonunda yapılan görüşmelerde G.Saray'ın cazip önerisini kabul etmişti. Ancak Juventus o dönemde son dakikada Galatasaray'ın teklifini kabul etmeyince, bu transfer suya düşmüş, yönetim de Tudor'un isteğiyle eski öğrencisi Latovlevici'yi getirmişti.

İKNAYA ÇALIŞACAKLAR

Rumen oyuncunun beklentileri karşılayamaması üzerine Asamoah için bir kez daha girişimde bulunan Galatasaray yönetimi, Juventus'a belirli bir bonservis bedeli de ödemeyi teklif etti. Ancak bu oyuncudan memnun olduklarını söyleyen İtalyanlar'ın, Asamoah'ı vermeyeceklerini bildirdikleri öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar, son çare olarak Asamoah'a kontratının bitmesine 6 ay kala imza attırmaya çalışarak, pazarlıklarda bunu koz olarak kullanmayı deneyecek. Ancak Ganalı oyuncunun transferinin sarpa sarması nedeniyle yönetim sol bek için alternatif arayışlarına başladı. (HABERTÜRK)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler