SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cengiz Ünder: 'Roma'daki ilk golümü çok kısa sürede atacağım'

Sezon başında Medipol Başakşehir'den rekor bedelle Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, Roma'daki günlerini değerlendirdi. Cengiz Ünder, İtalya'daki yaşamına alışmakta zorlandığını ama durumun daha iyiye gittiğini söyledi. Cengiz Ünder ayrıca Roma formasıyla çok kısa sürede ilk golünü atacağını belirtti.

Roma'nın genç yıldızı Cengiz Ünder, yeni hayatına yavaş yavaş alışıyor.

Sezon başında Başakşehir'den transfer edilen Cengiz, yeni takımında geçirdiği ilk aylarda beklenen performansın biraz altında kaldı.

Kulübün resmi yayın organına konuşan 20 yaşındaki futbolcu, "Bu dört ay boyunca, özellikle ilk iki ay çok zordu. Yalnız yaşamaya alışkın değilim ama buraya tek başıma taşındım. Zor bir durumdu ama yavaş yavaş alışıyorum. Takım arkadaşlarımı tanımaya başladım. Her geçen gün daha iyiye gidiyor." sözlerini kullandı.

Roma'nın Crotone'yi 1-0 yendiği maçta bu sezon üçüncü defa ilk 11'de oynayan ve 64 dakika sahada kalan Cengiz, "İlk golünüzü atmak her zaman zordur ama umarım en kısa sürede bunu başaracağım. Benim için bir dönüm noktası olacaktır." dedi.

Cengiz, Serie A ile Süper Lig'i karşılaştırmasının istenmesi üzerine ise "İtalya'da disiplin çok önemli. İki lig de fiziki ligler ama Serie A biraz daha zor. Çok büyük farklar yok ama İtalya'da kalite daha fazla." ifadelerini kullandı.

Türk yıldızın Roma'yla sözleşmesi 2022'ye dek sürüyor.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler