SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Milan - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte şifresiz veren kanallar

Milan ile Juventus, bu hafta İtalya Serie A'da karşı karşıya geliyorlar. İtalya'da son beş senenin şampiyonu olan Juventus, İtalya Serie A'da 10. hafta sonunda 25 puanla 3. sırada yer alırken Milan, 16 puanla 8. sırada yer alıyor. Gurbetçi futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun kadrosunda yer aldığı maçta Milan, Juventus karşısında 3 puan hedefliyor. Peki Milan - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte şifresiz veren kanallar...

Milan - Juventus maçı, İtalya Serie A'da 11. haftanın en önemli maçı olarak gözüküyor. Eski formunda uzak Milan, ligde 8. sırada yer alıyor. Juventus ise bu sene formda iki takım Napoli ve İnter'den sonra 3. sırada. Futbolseverler Milan - Juventus maçı hangi kanalda merak ediyorlar. Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katan Milan, 4 hafta sonra geçtiğimiz hafta aldığı galibiyet ile 3 puan hasretine son verdi ama bu arada lider ile arasında 8 puan fark oluştu. Bu yüzden akşam oynanacak Milan - Juventus maçında 3 puan çıkarmak istiyorlar. Juventus ise 3 puan gerisindeki Napoli ile farkı açmak istemiyor. Peki Milan - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte şifresiz veren kanallar...

MİLAN - JUVENTUS MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İtalya Serie A 11. haftasında Milan ile Juventus, bu akşam San Siro Stadı'nda karşılaşacaklar. Paolo Valeri tarafından yönetilecek Milan - Juventus maçı TSİ 19.00'da başlayacak. Türkiye'deki futbolseverler maçı Tivibu Spor 2 kanalından izleyebilecekler. Azerbeycanlılar ise İdman TV'den şifresiz seyredecekler. Bu kanalların dışında Milan - Juventus maçını şu uluslararası kanallar yayınlayacak; BeIN Sports Connect, Sport 2, Sky SuperCalcio HD, ESPN, DAZN, Sky Calcio, Premium Sport HD, TV3 Sport 2, Viasat Fotboll, CCTV 5+, Klik Sport, Digi Sport 1, SPOTV, Sony Ten 1 HD...

MİLAN'IN GALİBİYET HASRETİ SONA ERDİ!

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 10. haftasında milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun da gol attığı maçta Milan, deplasmanda Chievo Verona'yı 4-1 yendi. Serie A'da hafta arasına denk gelen 10. hafta maçları tamamlandı. Karşılaşmalar öncesi, Lazio'nun fanatik taraftarlarının, geçen hafta ezeli rakipleri Roma'ya İkinci Dünya Savaşı sırasında bir Nazi toplama kampında ölen ve günlüğüyle bilinen genç Yahudi kızı Anne Frank'in fotoğrafıyla hakarette bulunmasından dolayı tüm Holokost kurbanları anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Sezona şampiyonluk ümitleriyle giren ancak son haftalarda aldığı yenilgilerle zirve yarışından uzaklaşan Milan, bu akşam deplasmanda Chievo Verona'yı, Suso, Bostjan (kendi kalesine), Hakan Çalhanoğlu ve Kalinic’in golleriyle 4-1 yenerek, 4 haftalık galibiyet hasretine son verdi.

Karşılaşmaya, ilk 11'de başlayan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 55. dakikada takımının ani gelişen atağında takımının 3. golüne imza attı ve Serie A'daki ilk golünü kaydetmeyi başardı.

Bu sonuçla Milan, puanını 16'ya yükseltti ve 8. basamakta kendine yer buldu.

Cengiz Ünder Roma'da ilk 11'de başladı

Roma'da top koşturan Cengiz Ünder, ilk 11'de şans buldu ve 64 dakika sahada kaldı. Cengiz, 64. dakikada yerini Gregoire Defrel'e bıraktı.

Başkent ekibi Roma, konuk ettiği Crotone'u Diego Perotti'nin 10. dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 yendi. Sarı-kırmızılı takım, bu sonuçla puanını 21'e yükseltti ve 5. sıradaki yerini korudu.

Lider Napoli kaçıyor, Juventus ve Inter takipte

Sezona son yılların en iyi başlangıcını yapan Napoli, deplasmanda Genoa'yı 3-2 mağlup ederek, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Inter'den koltuğu devraldı.

Puanını 28'e çıkaran mavi-beyazlı takım, yine zirvede yer alırken, puan tablosunda ikinci basamakta bulunan Inter de Sampdoria'yı 3-2 yendi.

Serie A'da son 6 yılın şampiyonu Juventus da konuk ettiği ligin yeni ekiplerinden SPAL'ı 4-1 mağlup etti ve 25 puanla takibini sürdürdü.

Ligin iddialı ekiplerinden Lazio da deplasmanda Bologna'yı 2-1 yenerek, 25 puanla 4. sırada yer aldı.

MİLAN - JUVENTUS MAÇLARI

İtalya Serie A'da bu akşam oynanacak Milan - Juventus maçı öncesinde her iki takım da galibiyet peşinde. Milan ile Juventus arasında oynanan son 10 karşılaşmaya bakıldığı zaman konuk takımın büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. İtalya Kupası ve Serie A'da oynanan son 10 Milan - Juventus karşılaşmasında kırmızı - siyahlı takımın sadece bir galibiyeti bulunurken Juventus 8 kez galip geldi. Bir maç ise beraber bitti.

İki takım arasında bu zamana kadar oynanan 186 maçtan Milan'ın 54 galibiyeti var. Juventus 68 kez galip gelirken 64 maçta berabere kalındı. Milan'ın evinde oynanan maçlarda ise ev sahibi takımın 33, Juventus'un 24 galibiyeti var. 38 maç ise berabere bitti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler