SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Çalhanoğlu Çin'den teklif aldığını açıkladı

Milan forması giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Alman basınına konuştu. Hakan Çalhanoğlu, idolünün Kaka olduğunu söyledi. Milan'a gelmeden önce Çin'den teklif aldığını açıklayan Hakan Çalhanoğlu, Çin'e gitmek için çok genç olduğunu belirterek gelen teklifi reddettiğini açıkladı.

Milan'ın Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Inter ile oynayacakları 'Derby della Madonina' öncesi Bild'e konuştu. Çalhanoğlu, idolünün Kaka olduğunu belirtti ve Milan'a transfer olmadan önce Çin'den teklif aldığını belirtti.

İşte Hakan Çalhanoğlu'nun sözleri:

"Uzun bir cezanın ardından tekrar form tutmak kolay bir şey değil. Ayrıca, yeni bir takıma transfer oldum. Milan'da kendime tercüman da tutmadım. Arada bir bağ olmadan gelen direktifleri anlamaya çalışıyorum.

"Buraya geldiğimde arabamda eşyalarımı bırakmıştım, hepsi çalındı. Kolay zamnalar geçirmedim. Ancak, herkes transfer olmanın kolay bir şey olduğunu düşündü. İhtiyacım olan biraz daha zaman, hem saha içinde hem saha dışında."

"Bu yaz, kulüp büyük yatırımlar yaptı ve çok büyük beklentiler var. İyi oynuyoruz ama beklentileri karşılayacak kadar iyi değil. Daha iyisi zaman alacak."

"ÇİN'E GİTMEK İÇİN HENÜZ ÇOK GENCİM"

"Milan'a transfer olmadan önce Leverkusen'den hocam olan Roger Schmidt beni aradı ve transfer olmamı istedi. Fakat, o da biliyordu ki bu transfer mümkün değil. Çin'e gitmek için henüz çok gencim."

"Futboldan aylarca uzak kalmak benim için çok zordu. Sabah uyanıyordum, tesislere gidiyordum ama kendimi işe yaramaz hissediyordum. Uyku problemlerim oldu. Çünkü, çok fazla düşünüyordum. Psikolojik olarak böyle bir ceza almayı kabullenmek kolay değil. Fakat şimdi, her şey yeniden başladı."

"KAKA'NIN BİRÇOK VİDEOSUNU SEYREDERDİM"

"Kaka benim idolümdü. Onu çok beğenirdim çünkü sürekli derine oynardı. Oyun içinde onun gibi sorumluluklar almayı ve maçı etkilemeyi seviyorum. Kaka da böyle oynardı. YouTube'da onun birçok videosunu seyrederdim. Onu kopyalamayı denerdim. Kariyerimin büyük çoğunluğunda 4-2-3-1'in ortasında, oyun kurucu olarak oynardım."

"Milan'da 10 numaralı formayı giymek kolay değil. İnsanlar benden büyük şeyler bekliyor. Tüm gözlerin üzerimde olduğunu hissediyorum."

(Sporx)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler