SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Roma'dan Emre Mor açıklaması

Roma Sportif Direktörü Monchi, Borussia Dortmund forması giyen Emre Mor için açıklamalarda bulundu. Monchi, milli oyuncunun istediği oyunculardan bir tanesi olduğunu ifade etti.

Roma'dan Emre Mor açıklaması! Borussia Dortmund'daki geleceği belirsiz olan, Fiorentina ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Emre Mor için Roma'dan açıklama geldi.

Roma Sportif Direktörü Monchi, transfer konusunda Çizme basınına açıklamalar yaparken, Emre Mor konusunda da bir açıklamada bulundu.

Monchi basın mensuplarının Mahrez ve Emre Mor konusunu sorması üzerine ''Mahrez konusunda değişen bir şey yok. Emre Mor? İkisi de ilgilendiğimiz, transfer hedeflerimizden ama açıkçası isim isim konuşmayı sevmiyorum''' ifadelerini kullandı.

EMRE MOR BAYERN MÜNİH MAÇININ KADROSUNDA YOK

Emre Mor ile Fenerbahçe de bir süre yakından ilgilendi. Son dönemde ise genç oyuncu Fiorentina ile anılmaya başlamıştı.

Borussia Dortmund cephesinden de Emre Mor konusunda bir açıklamada geldi. Borussia Dortmund Teknik Direktörü Bosz, Bayern Münih ile oynanacak Süper Kupa maçı için basın toplantısında Emre Mor'un kadroda yer almayacağını açıkladı. Bosz, Emre Mor ile ilgili ''Erik Durm, Emre Mor ve Andre Schürrle Bayern Münih'e karşı forma giyemeyecek'' ifadelerini kullandı.

Emre Mor, bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışıyor.

(Spor x)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler