SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cengiz Ünder'den sonra Roma'ya 2. Türk: Rezan Çorlu

Medipol Başakşehir'de gösterdiği performansla Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder'in ardından İtalyan devi, bir Türk genç yıldızı daha kadrosuna kattı. Roma'nın, Brondby forması giyen 19 yaşındaki Rezan Çorlu'yu kadrosuna kattığı öğrenildi.

İtalyan devi Roma'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sportif direktör Monchi'nin raporu doğrultusunda proje isimleri kadrosuna dahil eden Roma'da ilk isim Cengiz Ünder olmuştu. Medipol Başakşehir'den 15 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Cengiz'in ardından; çalışmalarına tam gaz devam eden Başkent ekibinden bir transfer daha geldi.

Cengiz Ünder transferinde inisiyatif kullanan İsaac Tutumlu ve Roma Sportif Direktörü Monchi şimdi de Danimarka ekibi Brondby'in Türk asıllı genç orta saha oyuncusu Rezan Çorlu'yu Roma Kulübüne kazandırdı. Rezan hakkında açıklamalarda bulunan menajerler İsaac Tutumlu ve Evren Şahin, Rezan'dan beklentilerinin yüksek olduğunu, Roma'ya gelecek vaat eden bir ismi kazandırdıklarını ifade ettiler.

Brondby'de geride kalan sezonda 7 maçta forma terleten 19 yaşındaki genç futbolcu Danimarka U19 takımında boy gösterdiği 6 karşılaşmada 2 gol, 1 asist kaydetti. Milli Takım yetkililerinin radarında olan yıldız adayı için gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi.

(Ajansspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler