SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İtalya, Cengiz Ünder'i konuşuyor

Roma'nın, ABD'de Tottenham ile oynadığı ve 3-2 kazandığı hazırlık karşılaşmasında 1 gol atıp oynadığı futbolla maçın adamı seçilen milli futbolcu Cengiz Ünder, İtalyan basınında manşetleri süsleyen isim oldu.

İlk maçındaki performansı ile maçın adamı seçilen Cengiz Ünder, İtalyan basınında manşetleri süsledi. Corriere dello Sport'un "Yeni bir yıldız doğdu" dediği Cengiz için Forza Roma "Kişiliği, aldığı eğitimiyle sahada kendini gösterdi" yorumu yapıldı. İşte Cengiz Ünder hakkında yazılanlardan bazıları:

Corriere dello Sport: Bir yıldız doğdu. ABD'de kamp yapan Roma'dan harika haberler geliyor. Tottenham zaferinin ardından genç Türk Cengiz Ünder bulunuyor. Monchi'nin yüksek maliyetten kaçınmadığı Türk oyuncu Tottenham maçında parladı. Defansa yardıma bile geldi. Rakipleri için sürekli tehdit oluşturdu.

ForzaRoma: Sadece 4 antrenman katılan Cengiz Ünder, Amerika'yı keşfetti. Pozitif bir etki bıraktı. Her yönden oyuna katkıda bulundu. Kişiliği, aldığı eğitimiyle sahada kendini gösterdi. Monchi onun beslenmesinden fiziğine kadar her şeyiyle gelişmesi için ilgileniyor.

Diego Perotti: Cengiz çok güçlü görünüyor. Hızlı. Biraz deneyime ve fiziksel gelişime ihtiyacı var. Zaman onun iyiliğine çalışıyor.

Gianluca Di Marzio: Cengiz Ünder aldığı sürede dikkat çekti. Roma formasıyla ilk golünü attı. Bu Cengiz Ünder'in sadece başlangıcıysa Roma'nın henüz yeni bulduğu ve şekillendireceği mücevhere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Il Messaggero: Defrel'in yerine oyunca giren Cengiz Ünder fırsatı iyi kullandı. Tottenham'ı mutsuz eden golü attı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler