SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Cengiz Ünder Roma ile 5 yıllık sözleşme imzaladı

Cengiz Ünder Roma'ya resmi imzayı attı. Medipol Başakşehir'den ayrılarak Roma'ya transfer olan Cengiz Ünder, yeni kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzaladı. Cengiz Ünder, Roma'da 17 numaralı formayı giyecek.

Ve Cengiz Ünder resmen tarihe geçti. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Avrupa'nın dev ekiplerinin dikkatini çeken ve İtalya'nın köklü kulüplerinden Roma ile anlaşan Cengiz Ünder, 5 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Roma'dan yapılan açıklamada, Cengiz Ünder için Başakşehir'e 13.4 milyon euro bonservis ve 1.5 milyon euro bonus ödeneceği ifade edildi.

Resmi imza sonrası açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, 'Roma'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarların önüne çıkacağım için büyük heyecan duyuyorum. Tüm yeteneklerimi sergileyeceğim. Hızlıca 11'e girip takıma fayda sağlamak istiyorum' ifadelerini kullandı.

Roma'nın dünyaca ünlü sportif direktörü Monchi ise 'Cengiz'in Roma'ya gelmesinden dolayı son derece mutluyuz. Çok önemli teknik becerilere sahip olan bir oyuncu. Takıma kısa sürede adapte olacağından ve futboluyla katkı sağlayacağından eminiz' şeklinde konuştu.

Cengiz Ünder, Roma'da 17 numaralı formayı giyecek. Genç yıldız, Roma'dan 2.4 milyon euro maaş alacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler