SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Neden Türkiye'nin taşra kulübüne gitsin'

Milan'da forma giyen Jose Sosa için İtalyan medyası Antalyaspor'un devrede olduğunu yazmıştı ancak oyuncunun menajeri suskunluğunu bozdu ve Arjantinli yıldızın gelecek sezon Milan'da forma giymeye devam edeceğini ifade etti.

2016-17 sezonunu 5. sırada tamamlayan Antalyaspor gelecek sezonda ilk dörde girerek Avrupa Ligi'ne katılım hakkı elde etmeye kararlı görünüyor. Bunun için transfere hız veren Akdeniz ekibi için İtalyan medyası Jose Sosa için Milan ile görüştüklerini yazdı.

Sportitalia'nın haberine göre, Rıza Çalımbay'ın ekibi Sosa için girişimlerini sıklaştırdı. Antalya, Arjantinli oyuncuya yıllık 2.5 milyon euro önerdi. Sosa'nın beklentisi ise 4 milyon euro civarı bir yıllık ücret. Milan'ın bu transferde bonservis olarak 3 milyon euro'yu kabul edeceği iddia edildi.

Antalyaspor Başkanı'ndan açıklama

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk de beIN SPORTS'a yaptığı açıklamalarda Sosa için Milan'la görüştüklerini söyledi.

Sosa'nın menajerinden flaş açıklama

Sosa ile ilgili haberlerin çıkmasının ardından Arjantinli'nin menajeri Favio Bilardo açıklamalarda bulundu ve yıldız oyuncunun gelecek sezon da Milan forması giyeceğinin sinyallerini verdi.

Bilardo, Tuttomercatoweb'e yaptığı açıklamada transfer haberlerinin ciddiye alınmaması gerektiğini belirtirken "Şunu söyleyerek başlamak istiyorum: Jose, Antalyaspor'a asla gitmeyecek. Ocak ayında, Milan'da düzenli şans bulamıyorken, Fenerbahçe gibi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri bize teklif yaptı ama Sosa 'hayır' dedi. Sezonun ikinci yarısında Milan'da şans bulmaya başladı. Şimdi neden Türkiye'nin taşra kulüplerinden birine gitsin ki?" ifadelerini kullandı.

Sosa'nın menajeri, Antalyaspor'dan herhangi birinin kendisiyle iletişime geçip geçmediği yönündeki soruya ise "Şöyle bir benzetme ile açıklayayım: Beni beş adet palyaço aradı ama sirkin müdürü aramadı. Her halükarda, herhangi bir görüşmeye başlamadan kapıyı suratlarına çarpabilirim. Sosa, Milan'dan ayrılmak istemiyor." yanıtını verdi.

Bilardo sözlerini "Sosa geçen sezon Beşiktaş'la büyük bir mücadele vererek Milan'a gitti. Bu nedenle yaz kampına katılamadı. Bu yıl takıma çok daha faydalı olacak." diyerek bitirdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler