SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Inter 2 - 2 Milan

İtalya Serie A'nın 32. haftası dev bir maça sahne oldu. Inter ile Milan arasındaki Milano derbisinde büyük bir heyecan yaşandı. 4 golün atıldığı müthiş mücadelede kazanan çıkmazken maç 2-2'lik eşitlikle sona erdi.

İtalya Serie A'nın 32. haftasında Inter ile Milan, Milano derbisinde karşı karşıya geldi.

San Siro'da oynanan mücadeleye ev sahipliği yapan Inter, 2-0 öne geçtiği mücadelede üstünlüğünü koruyamadı ve Milan, 90+7'de bulduğu golle beraberliği kurtardı ve mücadele 2-2 sona erdi.

[Tottenham 4 - 0 Bournemouth](https://www.mynet.com/tottenham-4-0-bournemouth-108984-myspor)

Inter, 36. dakikada Candreva ve 44. dakikada Icardi'nin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü eline geçiren Milan, 83. dakikada Romangnoli ve 90+7. dakikada Zapata ile skoru 2-2'ye getirdi ve maç bu skorla tamamlandı.

Şampiyonlar Ligi'ne kalma mücadelesi veren 2 takım da bu beraberlikle önemli bir kayıp yaşamış oldu.

[Pescara 0 - 2 Juventus](https://www.mynet.com/pescara-0-2-juventus-108992-myspor)

Milan puanını 58'e yükseltirken, Inter puanını 56 yaptı.

Öte yandan, geçen yıl Inter'in çoğunluk hissesini bir Çinli holdingin almasının ardından Milan'ın da önceki gün Çinli konsorsiyuma geçmesi sebebiyle İtalyan basınında bu maç için "Milano derbisi" yerine "Çin derbisi" adı kullanılması dikkati çekti.

[Yunus Mallı ve Kerem Demirbay Bundesliga'ya damga vurdu!](https://www.mynet.com/yunus-malli-ve-kerem-demirbay-bundesligaya-damga-vurdu-108995-myspor)


Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler