SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Giovanni Simeone, İtalya'yı sallıyor

Fenerbahçe'nin geçen yılki U-20 turnuvasında keşfettiği Giovanni Simeone, bir anda İtalya'nın en çok konuşulan ismi haline geldi.

Ülkenin tüm gazeteleri ve internet sitelerinde, ligdeki gol sayısını dörde çıkaran 21 yaşındaki forvet ile ilgili haberler yayınlandı. Sezon başında River Plate'den Genoa'ya 3 milyon euro bonservis karşılığında gelen Arjantinli futbolcuyu Fenerbahçe'nin elinden kaçırdığı ortaya çıktı.

Turnuvanın gol kralı

Uruguay'da geçtiğimiz yıl düzenlenen U-20 Güney Amerika şampiyonasını izleyen Fenerbahçe scout ekibinin, oyuncuyu burada keşfettikleri belirlendi. Şampiyon olan Arjantin'in başarısında büyük katkısı olan Giovanni, 9 golle turnuvanın gol kralı olurken sarı-lacivertli ekibin de transfer listesine girmişti.

Devleri peşine taktı

İtalyan basınında çıkan haberlerde 'Herkes Giovanni için çıldırıyor' , 'Genç futbolcu fenomen oldu' , 'Babası oğluyla gurur duyuyor' , 'Babası gibi Juventus'u yıktı' başlıkları kullanıldı. Simeone için şimdiden birçok dev ekibin talip olduğu, ilerleyen dönemde Genoa'da kalmasının çok zor olduğu belirtildi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler