SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gökhan İnler ve Mevlüt Erdinç Başakşehir'de

Beşiktaş'la yolları ayrılan Gökhan İnler, Medipol Başakşehir'le prensip anlaşmasına vardı. Öte yandan Başakşehir'in Mevlüt Erdinç ile de anlaşmaya vardığı öğrenildi...

Beşiktaş'la yollarını ayıran Gökhan İnler Medipol Başakşehir'le prensipte anlaştı.

Geçtiğimiz gün Siyah-Beyazlı ekiple sözleşmesini fesheden yıldız futbolcunun İstanbul ekibiyle prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. Anlaşmanın 3 yıllık olacağı ifade edildi.

GÖKHAN İNLER'İN ARDINDAN MEVLÜT ERDİNÇ

beinSPORTS'un haberine göre ise Başakşehir milli yıldız Mevlüt Erdinç ile de prensip anlaşmasına vardı. İstanbul ekibi bonservisi Hannover 96'da olan deneyimli golcü ile 3 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

30 yaşındaki oyuncu geçen sezonu Metz'de kiralık olarak geçirmişti. Transferlerin bu hafta sonuna kadar resmi olarak da duyurulması bekleniyor.

"BEŞİKTAŞ'IN ÇOCUĞU GÖKHAN İNLER..."

Siyah-beyazlı kulüp, Gökhan İnler'e böyle veda etmişti;

"2016-2017 sezonu başında Beşiktaşımıza transfer olan, transfer sürecinden vedasına kadar her aşamada Beşiktaşlı duruşunu sergilemekten vazgeçmemiş, beyefendi kişiliği ve başarılı performansıyla taraftarlarımızın gönlünde taht kuran Gökhan İnler ile yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırdığımızı üzülerek duyuruyoruz."

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler