SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Elia'dan Fenerbahçe ve Türkiye sözleri!

Medipol Başakşehirli Eljero Elia, ülkesi Hollanda'da çok özel açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu neden Fenerbahçe'yi tercih etmediğini açıkladı.

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Eljero Elia, Hollanda basınına konuşurken, Fenerbahçe'yi neden tercih etmediğini de açıkladı.

Feyenoord'dan ayrılmak için iyi nedenleri olduğunu vurgulayan 30 yaşındaki kanat oyuncusu, "Ayrıca Fenerbahçe ile de konuştum. Transfer yapmadan önce oyuncu satmaları gerekiyormuş ve daha yeni yeni okula giden çocuklarım için durumu açıklığa kavuşturmak istedim. Akışına bırakamazdım" dedi.

İstanbul'a gelmeden önce yaşanan terör olayları hakkında vatandaşlarıyla konuştuğunu dile getiren Elia, "Wesley Sneijder ve Nigel de Jong ile konuştum. İstanbul'da yaşananların fazlasıyla abartıldığını söylediler. Şimdilerde; Belçika'da, İngiltere veya İtalya'da da oluyor. Artık güvenli değil" diye konuştu.

Elia, "Başakşehir'de yaratıcı, belirleyici ve genç oyunculara önem veren birisiyle tanıştım. Ve Feyenoord'a göre dafa fazla para veriyorlar. Türkiye kazançlı. Gerçekler bunlar" ifadesini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler