SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göksel Gümüşdağ: 'Emre kalacak'

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, yıldız futbolcu Cengiz Ünder ve Emre Belözoğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'ne bu sezon tarihinde ilk kez ön elemeden katılacak olan Medipol Başakşehir'in genç yıldızı Cengiz Ünder'e teklif yağıyor. Avrupalı birçok kulübün peşinde olduğunu duyduğumuz Cengiz hakkında en net ve gerçek bilgileri Başkan Göksel Gümüşdağ açıkladı. Gümaşdağ, AKŞAM'a gelişmeleri şöyle anlattı: "Evet, Cengiz Ünder'in talibi çok. Avrupa'dan şu ana kadar 3 resmi teklif bize ulaşmış durumda. 7-8 milyon euroluk teklifler var. Ancak biz bunları kesinlikle değerlendirme niyetinde değiliz.

DAHA ZAMANI VAR

Bu konuda tavrımız net. Cengiz, daha çok genç bir oyuncu. Milli Takım'da da forma şansı bulmaya başladı. Başakşehir sadece onun için bir kulüp değil, gelişimini tamamlaması için iyi bir okul. O yüzden bir sezon daha bizde kalmasını istiyoruz. Ondan sonra durumu yeniden değerlendiririz. Ancak şu anda satmak gibi bir niyetimiz yok. Zaten kulüp olarak da hedeflerimiz var. Şampiyonlar Ligi'ne kalmak ve şampiyon olmak istiyoruz. Bu hedefe yönelik transfer çalışmalarımız ve araştırmalarımız da devam ediyor."

Altınordu'dan 700 bin euroya transfer edilen Cengiz Ünder'in 2021 yılına kadar sözleşmesi var.

EMRE'YLE DEVAM!

Gümüşdağ, F.Bahçe'ye yeniden dönmesi gündemde olan Emre Belözoğlu'nun, sezon sonuna kadar kendileriyle sözleşmesi bulunduğunu hatırlattı. Gümüşdağ, "Emre artık futbolunun son döneminde. Bu sene de bizimle beraber olacak. F.Bahçe'ye dönmesi gibi bir şey söz konusu değil" ifadesini kullandı.

EMRE DE DOĞRULADI

Gelecek sezon sonunda futbolu bırakma kararı alan 36 yaşındaki oyuncu konuyla ilgili yakın çevresine, "Hiçbir yere gitmiyorum. Ayrılmak da nereden çıktı?" şeklinde konuştu.

Emre'nin önümüzdeki sezon Medipol Başakşehir forması altında şampiyonluk yaşamayı hedeflediği de gelen haberler arasında.

Geçen sezon 36 resmi maçta görev alan Emre, 6 gol atıp 8 de asist yapmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler