SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Swansea'den flaş tekllif! Gomis yerine Adebayor

Galatasaray'ın da gündeminde olan Bafetimbi Gomis için kulübü Swansea'den Medipol Başakşehir'e cazip bir teklif geldi.. Gomis'in bonservisini elinde bulunduran Premier Lig ekibi, Medipol Başakşehir forması giyen Emmanuel Adebayor'u renklerine katmak için takas artı para teklifinde bulundu.

Swensea yöneticileri, Medipol Başakşehir'e Adebayor karşılığında Bafetimbi Gomis ve 3 milyon EURO önerdi ancak bu teklif Medipol Başakşehir tarafından geri çevrildi.

Gomis'in yıllık ücretini takım dengelerini bozacak düşüncesiyle kabul etmeyen Medipol Başakşehir yönetimi, teklifin yenilenmesini ve artı 5.5 milyon EURO istedi..

Swensea yönetimi, Medipol Başakşehir'in bu teklifi karşısında düşünmek için süre istedi.

Medipol Başakşehir ayrıca, İstanbul'da mutlu olduğunu açıklayan Adebayor'un da ikna edilmesini talep etti.

Başakşehir Asbaşkanı Saral: Clichy'e teklifimizi sunduk

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, Bosna Hersekli oyuncuları Edin Visca'ya Galatasaray ve Trabzonspor'dan teklif geldiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Saral, adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Fransız sol bek Gael Clichy'e teklif sunduklarını ve yanıt beklediklerini aktardı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Edin Visca için Galatasaray'dan ve Trabzonspor'dan resmi teklif almadık. Yazılan haberler gerçeği yansıtmıyor. Visca için şu ana kadar kulübümüze gelen resmi bir teklif yok." dedi.

Saral, Edin Visca'nın takımın en önemli isimlerinden biri olduğunu kaydederek, "Edin Visca şu an ülkesinde tatilde. İddia edildiği gibi bize hiçbir kulüpten resmi teklif gelmedi. Edin Visca'nın da ayrılmak gibi bir talebi yok. Bizimle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunuyor." ifadelerini kullandı.

Asbaşkan Saral, Visca için geçtiğimiz yıl teklifler geldiğini hatırlatarak, "Visca için geçen yıl kulübümüze gelen 6,5 milyon euroluk teklifi kabul etmemiştik." şeklinde konuştu.

"Clichy'den yanıt bekliyoruz"

Mustafa Saral, adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılan Fransız sol bek Gael Clichy'den ise yanıt beklediklerini aktardı.

Clichy'nin dünya çapında bir isim olduğunu kaydeden Saral, "Clichy ile görüşmelerimizi yaptık, teklifimizi sunduk. Artık Clichy'den yanıt bekliyoruz. Gelecek yanıta göre hareket edeceğiz." açıklamasında bulundu.

Holmen ile yollar ayrıldı!

Başakşehir, İsveçli orta saha oyuncusu Samuel Holmen ile yollarını ayırdı.

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, 32 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

İki farklı dönemde turuncu-lacivertli formayı giyen Holmen'in, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile 31 Mayıs 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Deneyimli futbolcu, Medipol Başakşehir ile bu sezon Süper Lig'de 17 maça çıktı. Ziraat Türkiye Kupası'nda da 8 maçta görev alan Holmen, 2 gol attı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler