SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Abdullah Avcı Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutladı

Beşiktaş'la amansız bir şampiyonluk yarışının içerisine giren ve siyah-beyazlıların dün Gaziantep'te şampiyonluğunu ilan etmesiyle hayal kırıklığı yaşayan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ı kutlayan Abdullah Avcı, şampiyonluğun şifresini de açıkladı.

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş'ın şampiyonluğunun ardından beIN Sports ve NTV Spor canlı yayınına katıldı ve özel açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu ile ilgili konuşan teknik adam, "Bizi yenememiş bir takım şampiyon oldu, bu da bizim için bardağın dolu tarafı oldu" dedi.

Transfer çalışmaları ile ilgili konuşan Avcı, "Tespit ettiğimiz oyuncular var. Genç ve tecrübeli oyuncular. Yarışırken her ikisini de kullanmak önemli. Önümüzdeki senenin de planını yapmış vaziyetteyiz. Oyuncu kalitesini, oyun kalitesi ile birlikte arttırarak yola devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"İLETİŞİM, SAYGI VE SEVGİNİN OLDUĞU YERDE GELİŞİM OLUR"

Futbolcu gelişimi için konuşan antrenör, "Ben diyen bir adam olmadığım için, biz dediğim için devamlı, teknik kadro ve kulübün sunduğu imkanlar, organizasyonlar önemli. Şenol hoca da önemli şeylere sahip. Anahtar kelime iletişim. İletişim, saygı ve sevginin olduğu yerde gelişim de olur" diye konuştu.

"EMRE BELÖZOĞLU SON 50 YILIN EN YETENEKLİSİ"

Emre Belözoğlu'nun Türk futbolunun son 50 yılındaki en yetenekli oyuncu olduğunu belirten Abdullah Avcı, "Bir alt ligden gelip, 45-46 tane maç oynayıp A Milli Takım'a yükselen Cengiz Ünder'i yılın en iyi 11'ine koyarım. Emre Belözoğlu bence Türk futbol tarihinin son 50 yılındaki en yetenekli oyuncusu. Bütün oyuncuları tebrik etmek lazım ama Emre başka bir oyuncu, onu başka bir yere koyuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler