SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Rıdvan Dilmen: 'İnsanların aklıyla alay ettiler'

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehirli oyuncuların PFDK'dan aldığı cezaları yorumladı. Çok sert eleştiriler yapan Rıdvan Dilmen, PFDK'nın Volkan Babacan, Emre Belözoğlu, Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'a verdiği cezalarla insanların aklıyla alay ettiğini savundu.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, PFDK'nın Medipol Başakşehirli oyuncular Emre Belözoğlu, Volkan Babacan, Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'a verdiği cezaları değerlendirirken; çarpıcı ifadeler kullandı.

NTV Spor yayınına bağlanan Dilmen'in sözleri şöyle:

"Dünya futbolundan uzaklaşıyoruz. Türkiye'de 3-4 gündür bir tiyatro, sinema var vizyonda. Kısa sürdü ama kestirmeden hallettiler işi.

Türkiye'nin en büyük futbolcularından biri olan Emre arkadaşımızla iki genç resim çektirmek istemiş. 3-3'ün üzgünlüğüne rağmen kırmamış. Sonra bir grupla daha çektirmiş. Oradan 60-70 yaşındaki biri, Emre ile resim çektirmek istiyorum derken, küfürler falan etmeye başlamış. Daha sonra orada bulunan gazeteciler bunu çekmek isterken, diğer sporcular tarafından bir güzel dövülmüş.

Dayak yiyen arkadaş da önemli bir gazete ve televizyonda çalıştığı için; Türkiye'de felaket bir biçimde saldıriya geçilmiş. Mağdur edilmiş gazeteci arkadaşlarımız. O dayak atan oyuncular için kulüp kararını vermiş; iki kadro dışı ve iki kişi için bir şey yok. Meğer o karar Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararıymış.

Bir operasyon yapılmış dayak yiyen kardeşimiz uçağa bindirilmiş, getirilmiş. Röportaj yaptırılmış dayak yediği adamla. Güllük gülistanlık olmuş her şey. Türkiye'de insanların akıllarıyla alay edilmiş. Filmin sonu burada bitiyor. Benim bu filmle ilgili bir yorumum olacak. Bu filmin kararını veren kişiler değil Oscar almayı, en kötü senaryoyu alır. Federasyonda bu kararı verenler derhal ve derhal istfa etmelidir. Bu yapımcılar derhal görevi bırakmalı. Bu filmin sadece sonunu değil hiçbir şeyini beğenmedim. Filmin adı da; insanlarla alay etmek"


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler