SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emre Belözoğlu'ndan Abdullah Avcı'ya şok tepki

Akhisar Belediyespor - Medipol Başakşehir maçının 86. dakikasında oyundan alınan Emre Belözoğlu, hocası Abdullah Avcı'ya sert tepki gösterdi. Emre'nin tepkisi kameralara da yansıdı. Saha kenarına gelen Belözoğlu, Avcı'ya yönelik defalarca 'En iyi adamını oyundan çıkarıyorsun.' şeklinde serzenişte bulundu. Tecrübeli futbolcunun bir pozisyonda su şişesini yere vurarak küfür ettiği de görüldü.

Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında evinde 1-1 berabere kaldığı Akhisar Belediyespor'u Manisa'daki rövanşta 2-0 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı.

Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu'nun oyundan çıkarken Teknik Direktör Abdullah Avcı'ya gösterdiği tepki ise maçın önüne geçti! Maç 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle devam ederken 86. dakikada oyundan alınan ve yerini Hakan Özmert'e bırakan Emre, hocası Abdullah Avcı'ya "En iyi adamını oyundan çıkarıyorsun" diyerek tepki gösterdi.

O anlar kameralara böyle yansıdı

Daha sonra sahadaki takım arkadaşlarına kızdığı görülen Emre Belözoğlu elindeki su şişesini yere fırlatarak küfretti.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, ilk 11'de çıktığı Beşiktaş maçında da benzer tepkiyi göstermişti. Oyuna çok iyi başlayan ve sahanın en başarılı isimleri arasında yer alan tecrübeli futbolcu, 39. dakikada oyundan çıkmıştı.

Beşiktaş taraftarlarının protestoları arasında sahayı terk eden Emre Belözoğlu, yerini Joseph Attamah'a bırakmıştı.

Önce kolundaki kaptanlık pazubandını hışımla kolundan çıkaran Emre, daha sonra kendisine uzatılan montu öfkeyle giyip ve kulübeye yönelmişti.

Bu sırada Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı yanına gelerek kendisini sakinleştirmeye çalışmış Emre Belözoğlu hocasına sert bir tepki göstermişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler