SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Medipol Başakşehir, Erdoğan’ın çağrısına uydu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı döviz çağrısına Boks Federasyonu'ndan sonra Spor Toto Süper Lig'in liderli Medipol Başakşehir de uydu! Kulüp artık ödemeleri TL üzerinden yapacak.

Spor Toto Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir ülkede yaşanan döviz artışından sonra değişikliğe gitti. Futbolcularla teknik heyete ücretleri Dolar ve Euro üzerinden ödeyen Başakşehir, 1 Aralık’tan itibaren maaşları TL olacak ödeyecek.

Futbolcular ve teknik heyetin bu karara itiraz etmediğini duyuran kulübün resmi siteden yaptığı açıklama şöyle;

“Kulübümüz yine yeni bir ilke imza atıyor. 1 Aralık 2016’dan itibaren tüm oyuncu ödemelerimiz TL üzerinden yapılacak. Kulübümüz, yerli ya da yabancı tüm oyuncularımıza geçmişte farklı uygulamalarla ödeme yapılmış olsa dahi, 1 Aralık tarihinden itibaren yeni bir uygulamayı yürürlüğe soktu. Bundan sonra maaşlar, ara ödemeler, primler, kısacası tüm ödemeler sadece TL bazında yapılacak.”

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ da alınan kararla ilgili olarak, “Ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumu gözönünde bulundurarak ve yabancı kurların kendi para birimimiz karşısında suni bir talep görmesini engellemek adına, böyle bir karar aldık ve derhal uygulamaya soktuk. Ülke ekonomisi genelinde medyada en çok konuşulan sektörlerden biri olan futbol sektörü, bu uygulama sayesinde diğer sektörlere de emsal teşkil etsin isteriz. Türkiye'de Türklerle iş yapan her kişi ve kurum için, artık tek alışveriş aracı TL olmalıdır” dedi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler