SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mete Kalkavan'ın kararı Nani'yi yaktı

Nani, Fenerbahçe­-Galatasaray maçındaki kırmızı kartın cezasını İspanya'da çekti, Valencia'nın Las Palmas ile yaptığı maçta forma giyemedi.

La Liga'da heyecan başlarken, Valencia taraftarı yeni transferlerini ilk maçta seyretme imkanından mahrum kaldı.

Kulübe transferi olay olan, Portekiz ile EURO 2016'da şampiyonluk yaşadıktan sonra yeni takımına katılan Portekizli Nani, Las Palmas maçında sahaya çıkamadı.

Fenerbahçe'nin geçen sezonun sonunda Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile yaptığı maçta oyundan atılan yıldız futbolcu, bu cezasını La Liga'da çekti. Nani maç bitiminde hakem Mete Kalkavan'a sert tepki gösterince kırmızı kart görmüştü. Prosedüre göre Nani bu cezayı bu sezon Süper Lig'deki ilk maçta çekecekti. Ancak transfer olunca işler değişti. FIFA kurallarına göre uluslararası transferlerde oyuncunun eski kulübü, futbolcunun gittiği yeni kulübü ve federasyonu konuyla ilgili bilgilendiriyor ve çekmemiş cezası olduğu bildirimini yapıyor.

Fenerbahçe de oyuncunun durumuyla ilgili olarak Valencia Kulübü'na fax çekti ve gerekli bilgilendirmede bulundu. Bunun üzerine Nani kadroya dahil edilmezken, Portekizli futbolcu cumartesi günkü Eibar deplasmanında siftah yapacak.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler