SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan için olay yorum

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Sevilla karşısında attığı iki golle takımının İspanya Süper Kupası'nı kazanmasında önemli bir paya sahip olan Arda Turan'ın geçen sezondan farklı bir futbol oynamadığını söyledi.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) ilk haftasında yarın sahasında Real Betis'e karşı oynayacak Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique basın toplantısı düzenledi.

İyi bir hazırlık dönemi geçiren ve özellikle Sevilla karşısındaki futbolu ile övgü alan Arda Turan ile ilgili yöneltilen sorulara da cevap veren Enrique, "Arda'da değişen bir şey yok. Geçen sezon ile aynı. İşlerin yolunda gitmesinden dolayı hem onun hem de takım için memnunum. Bir takımda ne kadar uzun kalırsan her şey o kadar çok kolaylaşır. Ama ben Arda'yı aynı görüyorum." şeklinde konuştu.

İspanyol teknik adamın, hazırlık maçlarında olduğu gibi yarın Real Betis'e karşı oynayacakları lig maçında da Arda Turan'ı ilk 11'de başlatması bekleniyor.

Luis Enrique ayrıca, İspanya Süper Kupası'nı kazandıkları için mutlu olduklarını ancak bunun geride kaldığını vurguladı. Bahis şirketlerine göre Barcelona'nın bu sezon da lig şampiyonluğunun favorisi gösterilmesiyle ilgili bir soruya ise Enrique...

"Birisini şampiyon olarak favori gösteriyorlarsa bu saygıdan dolayıdır. Şimdi herkes sıfırdan başlıyor. Son yıllarda lig şampiyonu olamayan büyük kulüpler var. (Real Madrid en son 2012'de şampiyon oldu) Eminim, bu sezon bastıracaklardır." diye yanıt verdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler