SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Alexis Sanchez, Arda Turan'ı istiyor ama...

Arsenal'in Şilili yıldızı Alexis, La Liga'da oynadığı dönemde rakip olduğu Arda Turan'ı Arsenal'e istiyor, milli yıldızını ise takımdan ayrılmaya niyeti yok.

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, oyuncusunun Arsenal'den bir transfer teklifi almadığını söyledi fakat Londra ekibinin bir oyuncusu Arda'yı takım arkadaşı olarak görmek istiyor.

Don Balon'un iddiasına göre Arsenal yönetimine transferde daha etkili olunması isteği gönderen Alexis Sanchez, Barcelona forması giyen Arda'nın transfer edilmesini önerdi.

2011-2014 yılları arasında Barcelona formasını terleten ve o dönem Atletico Madrid'de forma giyen Arda'ya karşı birçok maça çıkan Şilili yıldız, Türk orta saha oyuncusunun Premier Lig ekibine faydalı olabileceğini düşünüyor.

Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında formasını giymeye başladığı Barcelona'da kariyerine istediği başlangıcı yapamayan Arda Turan, kendini Katalan ekibinde ispatlamaya kararlı.

ARDA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Barcelona'dan ayrılacağı öne sürülen yıldız futbolcu kulübünde devam etmeye karar verdi.

Bir süredir Barcelona'da bulunan temsilcisi Ahmet Bulut'la da bir toplantı yapan milli futbolcu, kesin kararını verdi ve Barcelona'da devam edeceğini söyledi.

Katalan basını Andre Gomes'in transefinin ardından Arda'nın takımdan ayrılacağını öne sürmüştü. Katalanlar FCBarcelona'ya 5 yıllık imza atan Gómes'in maliyetinin Arda'nın transferinden gelecek parayla karşılanacağını ileri sürdü. İngiliz basını ise başta Arsenal olmak üzere Manchester United ve Chelsea gibi kulüplerin yıldız futbolcuyu transfer etmek için harekete geçtigini yazdı.

Juventus'un ise Pogba'yı satması durumunda Arda'ya yöneleceği öne sürüldü.

Çin takımlarının da Arda için 100 milyon Euro'yu bulan rakamları gözden çıkardığı yazıldı.

Fakat tüm bu iddialar birbirini kovalarken, Arda Turan dedikoduları tamamen ortadan kaldırabilecek kararını vermişti: "Barcelona'da devam."

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler