SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Leganes'ten görülmemiş forma

Tarihinde ilk kez La Liga'da mücadele edecek Leganes, yeni sezonda kokulu formasıyla mücadele edecek. Leganes taraftarı, üzerindeki kulüp armasından koku salan formaya yoğun ilgi gösteriyor.

Madrid'in güneyinde bulunan Leganes, yeni sezonda tarihinde ilk kez La Liga'da mücadele etmenin heyecanını yaşıyor. Kulüp yönetimi şimdiden kendilerini farklı kılmanın bir yolunu buldu bile.

Leganes'in yeni sezonda giyeceği formalar, futbol tarihinde bir ilk. Zira formanın üzerindeki kulüp amblemi temas halinde hoş bir kesilmiş çim kokusu vermeye başlıyor. Leganes Yönetimi, yeni formaların tanıtımı için çektiği filmde de bu duruma dikkat çekti.

Kulübün pazarlama direktörü Daniel Abanda, farklılıklarını ortaya koymak için bir yol bulmaya çalışırken akıllarına bu fikrin geldiğini söyledi. Abanda, takımlarını ilk kez La Liga'da izleyecek Leganes taraftarının da formalara yoğun ilgi gösterdiğini vurguladı.

Kulüp ürünlerinin satıldığı mağazaların önünde uzun kuyruklar oluştuğunu belirten Abanda, yeni sezonda sadece kokulu formalarıyla değil; ortaya koyacakları futbolla da fark yaratmak istediklerini dile getirdi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler