SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Diego Simeone hakkında flaş iddia

Başarılı teknik adam, Real Madrid'e penaltı vuruşları sonucu yenildikleri Şampiyonlar Ligi finali sonrası, "Atletico'da çok mutlu 3 yıl geçirdim. Ama bu gece hiç mutlu değilim" sözleriyle ilk kez ayrılık sinyali vermişti.

İddialar Simeone’nin teknik direktörlük görevi için Paris Saint-Germain ile görüştüğü yolunda. Görüşmeleri bizzat Fransız ekibinin başkanı Nasır El Helaifi'nin yürüttüğü öne sürülüyor.

El Helaifi’nin Simeone ile anlaşmaya varması halinde henüz 3 ay önce kontratını uzattığı teknik direktör Laurent Blanc ile yolları ayırmakta tereddüt etmeyeceği belirtiliyor.

El Helaifi geçtiğimiz günlerde Le Parisien gazetesine verdiği demeçte, takımın Şampiyonlar Ligi’ni kazanmasının önemine dikkat çekmişti. Paris Saint-Germain Başkanı, "Bu şekilde devam edersek, Şampiyonlar Ligi’ni kazanamayız. Artık değişim zamanı geldi. Değişimi başlatmak için geç kalırsak, kulübün hedeflerine ulaşması zorlaşır" demişti.

Paris Saint-Germain'in Diego Simeone ile görüştüğü yolundaki iddiaların doğru olup olmadığı önümüzdeki günlerde anlaşılacak. (Ntvspor)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler