SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neymar, Paris Saint Germain'i reddetti

Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Neymar, uzun süredir kendisiyle ilgilenen Paris Saint Germain'in yaptığı son teklifi reddetti.

Geçtiğimiz hafta La Liga'da son hafta maçında şampiyonluğunu ilân eden ve üstüste ikinci kez şampiyon olan Barcelona'da Neymar korkusu kısa sürdü.

En çok kazanan oyuncu olabilirdi

Katalan Sport Gazetesi'nin haberine göre; 24 yaşındaki yıldız oyuncu kendisiyle uzun süredir ilgilenen Paris Saint Germain'in yaptığı müthiş teklifi reddetti.

Gazete Fransız ekibinin Neymar için yaptığı teklifin detaylarını belirtmedi Brezilyalı'nın 'Evet' demesi durumunda dünyanın en çok kazanan oyuncusu olacağını yazdı.

Ancak Neymar, yapılan astronomik teklifi reddetti.

190 milyon euroluk serbest kalma ücreti...

Bir süredir Neymar'la ciddi şekilde ilgilenen PSG, oyuncunun 190 milyon euroluk serbest kalma ücretini ödemeye hazırdı. Neymar'ın 'Hayır' cevabı transfere noktayı koydu çünkü...

Barcelona'yla uzatıyor

Oyuncusunu kaybetmek istemeyen Barcelona da, yıldız isme yeni bir sözleşme önerecek. Neymar'ın teklifi kabul edeceği ve sözleşmesini 2022'ye kadar uzatacağı belirtilirken, serbest kalma ücretinin de 225 milyon euroya çıkarılacağı bildirildi. (Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler