SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Antoine Griezmann, Atletico Madrid'le imzalıyor

Atletico Madrid'in Fransız forveti Antoine Griezmann, takımıyla EURO 2016 öncesi sözleşme imzalayacak, sözleşme fesih bedeli ise 100 milyon euro olacak.

Atletico Madrid'in iki sezon önce 35 milyon euroya Real Socidedad'dan transfer ettiği Antoine Griezmann'ın talipleri artarken, Madrid ekibi Fransız yıldızla sözleşme imzalamak üzere...

Madrid, Barça, United ve Chelsea...

25 yaşındaki oyuncuyu İspanya ve İngiltere'nin dev kulüpleri istiyor. Real Madrid bu kulüplerden en az şansı olanı... Çünkü Atletico'nun ezeli rakibine en önemli oyuncularından birini satmak gibi bir niyeti yok.

100 milyon euro...

İspanyol AS'ta yer alan habere göre, Atletico; Barcelona, Real Madrid, Manchester United ve Chelsea'nin de istediği Griezmann'la EURO 2016 öncesi sözleşme imzalayacak.

Bu sezon 53 maçta 32 gol ve 7 asistlik performans sergileyen Griezmann'ın kontratındaki serbest kalma maddesinin 100 milyon euro olacağını belirtildi.

Saul Níguez imzaladı: 80 milyon euro

Hatırlanacağı üzere Atletico Madrid, genç orta saha oyuncusu Saul Niguez'in sözleşmesini de 2020-2021 sezonu sonuna kadar uzatmış ve 21 yaşındaki yıldız adayının serbest kalma maddesi de 80 milyon euro olarak belirlenmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler