SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Neymar: Ben artık Real Madridliyim

2013 yılında olaylı bir şekilde Barcelona’ya transfer olan Neymar, saha içinde Messi ve Suarez ile birlikte çok iyi bir üçlü oluştursa da aslında her şey başka şekilde yaşanabilirmiş.

El Confidencial gazetesinin haberine göre Neymar, 2014 yılında Real Madrid’in kapısında dönmüş. Neymar’ın, Real Madrid için Güney Amerika’da gözlemcilik yapan Juni Calafat ile mesajlaşmalarını paylaşan gazete, yıldız oyuncunun Calafat’a, “Juni, İspanya’ya varabildin mi? Biliyorsun ben artık Madridliyim. Hala Madrid” şeklinde bir WhatsApp mesajı gönderdiğini iddia ediyor.

[Real Madrid'den Neymar'a 190 milyon Euro!](https://www.mynet.com/real-madridden-neymara-190-milyon-euro-92069-myspor)

Gazete, bu mesajın ekran görüntüsünün bulunmadığını belirtti.

Barcelona’ya transferi esnasında usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Neymar ve babasının ilk başlarda Katalan ekibinden ayrılmayı düşündükleri ve bunu fırsat bilen Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in devreye girerek Neymar’ı ikna ettiği belirtiliyor. Transferin neden gerçekleşmediği ise bilinmiyor.

2000 yılında Figo, Barcelona'dan Real Madrid'e transfer olmuş, bu olay üzerine Katalan ekibinin taraftarları Figo'yu hain ilan etmişti. Bakalım bu olay sonrası Barcelona taraftarının Neymar'a tepkisi nasıl olacak?

BABA NEYMAR TEKLİF OLDUĞUNU SÖYLÜYOR

Neymar'ın babası Neymar Sr. da geçtiğimiz hafta görülen davada mahkeme heyetine "Neymar'a 144 milyon Poundluk bir teklif var ve bu, Real Madrid'den gelmiyor" demişti. İspanya'daki bu yargılamalardan sıkılan Brezilyalı yıldız İngiltere'nin yolunu tutabilir.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler