SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sihirbaz Arda Turan!

Arda Turan, önceki gün Valencia'ya karşı 90 dakika sahada kaldı, güzel oyununu bir de asistle süsledi.

Her geçen gün Barça'ya alıştığı net biçimde görülen Arda, şu ana kadar futbolseverlere sunduğu resitalle hem teknik heyeti hem de Katalan taraftarları büyülemeyi başardı.

Sezon başında Barcelona’ya imza atarak göğsümüzü kabartan Arda Turan, takımına gün geçtikçe daha çok uyum sağlıyor... Neredeyse süre aldığı her maçta kalitesini ispatlayan Arda, son olarak takımının önceki gün Valencia’yı 7-0’la geçtiği mücadelede de futbolseverlere resital sundu.

Maç boyunca orta sahada diri kalan ve rakiplerini enerjisiyle adeta bitiren milli yıldızımız, Luis Suarez’in attığı son golde asisti yapan isim oldu. Karşılaşmadan sonra Nou Camp’taki taraftarların Messi, Suarez ve Neymar dışında tezahüratta bulunduğu tek bir isim vardı: Arda Turan!.

Başarılı oyuncunun bu performansından memnun olan sadece taraftarlar da değil. Başta Luis Enrique olmak üzere Barça’nın teknik heyetinin Arda’dan çok memnun olduğu, kendi aralarında yaptıkları toplantıda, “Arda bizim çok işimize yarıyor. Tam bir joker. Onun gibi oyuncu çok az bulunuyor” dedikleri öğrenildi.

'Zevkini çıkarıyorum'

Arda Turan ise maçtan sonra Katalan radyosu RAC1’e konuştu. Artık uyum sorununu tamamen atlattığını söyleyen Arda, “Barcelona, dünyanın en iyi futbol oynayan takımı. Biraz kaliteli bir oyuncuysan kolay bir şekilde uyum sağlayıp, bunun zevkini çıkarıyorsun. Farklı mevkiilerde oynamaktan mutluyum. Futbol tarihinin en iyi takımlarından birinde önemli bir yere sahip olmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler