SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Villarreal, Bakambu ile zirveye yaklaştı

İspanya La Liga’da Villarreal, Bursaspor’un eski yıldızı Bakambu’nun yıldızlaştığı maçta Sporting Gijon’u 2-0 mağlup ederek, bir maç eksiği bulunan Barcelona ile puan farkını 3’e indirdi.

İspanya La Liga'da Villarreal, Bursaspor'un eski yıldızı Bakambu'nun yıldızlaştığı maçta Sporting Gijon'u 2-0 mağlup ederek, bir maç eksiği bulunan Barcelona ile puan farkını 3'e indirdi.

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 19. haftasında Villarreal, El Madrigal Stadyumu'nda Sporting Gijon'u ağırladı. Ev sahibi ekip, karşılaşmadan Bursaspor'un eski yıldızı Cedric Bakambu'nun iki golüyle 2-0 galip ayrıldı. Bakambu'nun attığı iki golde de asisti yapan isim Roberto Soldado oldu. Villarreal, bu sonuçla puanını 39'a çıkararak Real Madrid'in 1 puan gerisinde 4. sıradaki yerini koydu.

BAKAMBU GOL SAYISINI 12'YE ÇIKARDI

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'da forma giyen ve sezon başında 7.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol ekibi Villarreal'e transfer olan Cedric Bakambu, ligdeki gol sayısını da 8'e çıkardı. Toplamda ise Villarreal forması altında 12 kez gol sevinci yaşayan Bakambu, geçtiğimiz sezon Bursaspor forması altında çıktığı 38 maçta 20 kez ağları havalandırmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler