SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arda Turan çıktı, Atletico kazandı

La Liga 34. haftada deplasmanda Villereal ile karşılaşan Atletico Madrid, mücadeleyi 1-0 kazandı.

La Liga'nın 34. haftasında şampiyonluk hattında geride kalan Atletico Madrid, ilk 6 sıra içinde tutunmaya çalışan Villarreal'e El Madrigal'de konuk oldu.

Mücadelede tek golle gülen Atletico, üst üste 3. haftada da sahadan galip ayrılmayı bildi.

Atletico Madrid mücadeleye Oblak; Juanfran, Miranda, Godín, Jesús Gámez; Arda, Gabi, Tiago, Koke; Griezmann, Mandžukič 11'i ile çıktı. Villarreal ise Asenjo; Mario, Bailly, Víctor Ruiz, Jokic; Rukavina, Pina, Trigueros, Jaume Costa; Campbell, Gerard 11'i ile sahada yer aldı.

Maçta milli futbolcumuz Arda Turan ilk 11'de sahaya çıkarken, 90 dakika sahada kalamadı. Bu arada Diego Siemone ise bu maçla birlikte Atletico'nun başında 200. maçına çıktı.

Mücadelenin ilk yarısından gol sesi çıkmazken, Diego Simeone ikinci yarıda değişikliklerle galibiyet için hamleler yaptı. 62'de Arda'nın yerine Niguez ve Mandžukič'in yerine Torres'i, 69'da Raul Garcia'yı da Gabi'nin yerine oyuna alan Arjantinli, bu hamlelerin karşılığını da aldı.

74. dakikada defansın hatasından yararlanan Fernando Torres topu aldı ve ceza alanına soldan hızla girip, önce kaleciyi geçti, ardından bir vücut çalımıyla rakiplerini kandırıp boş kaleye vuruşla takımını öne geçirdi. Bu gol sonrasında kenarda Arda Turan ile Diego Simeone arasındaki gol sevinci görülmeye değerdi.

Maçta başka gol olmayınca Atletico tek golle 75 puana yükselmeyi başardı ve 3. sırada yoluna devam etti. Ev sahibi ise 53. puanla 6. sırada kaldı.

Atletico Madrid hafta sonunda evinde Atletic Bilbao'yu konuk edecek. Villarreal ise Deportivo deplasmanına çıkacak.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler