SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye'de yoktu, İspanya'da coştu

Orduspor'da vasat bir sezon geçiren David Barral La Liga'nın yıldızı oldu, Malaga oyuncuya resmi teklif yaptı.

Yolu Süper Lig'den geçen bir oyuncu bu sezon La Liga'nın yıldızları arasına girdi. Henüz iki sezon önce Orduspor'da forma giyen David Barral, yaklaşan transfer sezonu öncesinde İspanya'da aranan isimlerden bir tanesi oldu. Türkiye'de çok da ön plana çıkmayan, Galatasaray maçında hastanelik edildiği Drogba tarafından bizzat hastanede ziyaret edilmesiyle akıllarda kalan 31 yaşındaki futbolcu, ülkesinde bu sezona damga vurdu.

Marca gazetesinin haberine göre bu sezon Levante formasıyla ligde 9, kupada 2 olmak üzere toplam 11 gol kaydeden deneyimli forvet, bir çok ekibin takibine girdi. En ciddi takımın Malaga olduğu bildirilirken, mavi-beyazlıların 31 yaşındaki oyuncuya iki yıllık teklifte bulunduğu bildirildi.

Amrabat'ın yerine düşünülüyor

Gazetenin haberinde oyuncunun, kendisi gibi Malaga'da forvet oynayan Nordin Amrabat'ın yerine düşünüldüğü de iddia edildi. Faslı futbolcunun, kiralık geldiği Galatasaray'a geri dönme ihtimalini göz önünde bulunduran Malagalı yöneticilerin, bu mevkiyi Barral ile güçlendirmek istedikleri belirtildi. David Barral Orduspor'da Süper Lig'de 27 maçta forma giymiş ancak 4 gol atabilmişti.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler