SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atletico Madrid'de gündem Arda

Milli yıldızımızın bu akşamki Leverkusen maçında oynayıp oynayamacağı hala netleşmedi. Ancak AS gazetesine göre Arda oynayacak...

Atletico Madrid'in Bayer Leverkusen ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçı öncesi Arda Turan'ın durumu belirsizliğini koruyor. Simeone oyun planını Arda’nın durumuna göre belirleyecek. AS gazetesine göre ise Arda oynayacak!

Takımının ligde Almeria ile oynadığı maçta 90 dakika sahada kalan Arda, Atletico Madrid'in pazartesi günü yaptığı antrenmana katılmadı ancak dün Almanya'da yapılan son antrenmanda yer aldı.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, dün düzenlediği basın toplantısında Arda Turan ile açıklamalar yaptı. Simeone, "Umarım Arda maça kadar hazır olur. Arda oynarsa başka bir planımız olacak, oynamazsa farklı bir planımız olacak. Arda'nın oyunu takıma direkt etki ediyor. Maç saatine kadar durumunu gözleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bu arada AS gazetesi bugünkü sayısında Arda'nın oynayacağını yazdı ve ilk sayfasının manşetinde "Kontrol Arda'da" başlığını kullandı.

(NTV Spor)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler